Uitbreiding van het Pedias team!

In alweer bijna 8 jaar is Voetverzorging Pedias van een kleine pedicurepraktijk op de eerste verdieping aan de Voerakker uitgegroeid tot een drukbezochte praktijk aan de Diederickhof in Ede. De ontwikkelingen op velerlei gebied hebben niet stil gestaan met als uitgangspunt kwaliteit, service en klantgerichtheid.

Geleidelijk aan wordt vanwege het groeiende succes de praktijkagenda steeds voller wat mij heeft doen besluiten onze dochter Miriam in dienst te nemen.
In de afgelopen anderhalf jaar is zij voor velen een bekend gezicht geweest tijdens haar wekelijkse twee daagse stage in de praktijk. Nu zij haar basis pedicure diploma heeft behaald en zij is gestart met de vervolg opleiding Medisch Pedicure heb ik in haar een volwaardige collega gezien en zijn uw voeten ook bij haar in goede handen!

Met ingang van 4 april worden de dinsdag avonden ingevuld door Miriam waarbij het in de planning ligt dat deze uren zullen worden uitgebreid. Tevens zal zij haar stage uren wederom bij Pedias invullen.

Voetverzorging Pedias groeit en wij groeien mee!

Pedias : Miriam & Astrid

Klik op de foto voor een vergroting.