“Ik schaam mij voor mijn voeten…”

         “Ik ben bang dat een behandeling pijnlijk is…”

Voor sommige mannen en vrouwen is het bezoek aan een pedicure niet zo vanzelfsprekend. Uit schaamte voor de voeten of uit angst voor een pijnlijke behandeling blijven zij soms langdurig rondlopen met voetklachten terwijl dit niet nodig is.

Mannen hebben vaak nog het idee dat alleen vrouwen naar een pedicure gaan. Stoere mannen hebben geen last van hun voeten! Hoe vaak blijkt dit helaas onjuist te zijn. Mannen zien steeds vaker het belang van een goede conditie van de voeten in. Er wordt meer gesport, gelopen, auto gereden, gefietst… en de voeten zijn hierbij vaak nodig. Net zoals een auto preventief  onderhoud krijgt om problemen te voorkomen  is het heel verstandig om de voeten preventief onderhoud te geven. Alleen noemen we het dan zorg en aandacht. Voorkom veel voetproblemen door aandacht en zorg aan uw voeten te besteden.

Sinds enkele jaren is het heel gewoon dat ook de moderne man bezig is met zijn persoonlijke verzorging. Niet alleen wat after-shave gebruiken na het scheren, maar serieus bezig zijn met alle aspecten van het lichaam en de gezondheid daarvan. Ook de voeten worden steeds vaker goed verzorgd en mogen gezien worden. De moderne man wil zich niet voor zijn lichaam schamen; in het zwembad, in de sauna, op het strand, in een schoenwinkel: hij wil er goed uitzien. Een complete lichaamsverzorging draagt bij tot een fijner leven.

Er zijn voor zowel mannen als vrouwen veel redenen om naar een pedicure te gaan. Als u gaat, neemt u in ieder geval de gezondheid van uw voeten serieus! Onze voeten worden vanaf de eerste stapjes als baby heel de dag door gebruikt en verdienen het om uw aandacht en goede zorg te krijgen. Veel problemen met uw voeten kunnen worden voorkomen. Vraag een pedicure om advies.

Bij Voetverzorging Pedias wordt er aandacht en tijd gegeven aan ieder voetprobleem, ook wanneer  er wat meer aandacht nodig is vanwege schaamte/angstklachten.  In een rustige omgeving wordt er naar uw voetklachten gekeken en in onderling overleg een  plan van aanpak gemaakt om de behandeling voor u zo comfortabel en ontspannen mogelijk te maken met als doel weer schaamtevrij en pijnloos de praktijk uit te wandelen!

Al hebt u te lang met voetklachten doorgelopen, al hebt u pijnlijke wonden aan uw voeten, er is nooit een reden om u te schamen. U neemt een verstandig besluit door naar een pedicure te gaan en u toont wilskracht en besef dat u zo niet langer door moet blijven lopen, of misschien al te lang door bent blijven lopen. Een pedicure is er niet op uit om u de les te lezen of verwijten te maken, maar een pedicure wil u helpen om op een zo ontspannen en pijnloos mogelijke wijze van uw voet(en) problemen af te komen. En dat doet een pedicure voor vrouwen en mannen, meisjes en jongens.

Neemt u gerust contact met mij op en geef mij de gelegenheid naar uw verhaal over uw voetproblemen te luisteren en u van een professioneel  advies te voorzien.

U kunt mij bellen op het nummer  0318 – 309 835.

Ook kunt u uw voetenprobleem in een E-mail aan mij uitlegen.
Mijn E-mail adres is : info@pedias.nl

Als u uw telefoonnummer vermeldt zal ik u zo snel mogelijk bellen of per E-mail antwoorden.

Voor mijzelf is het glashelder, maar toch vermeld ik het nog even : alles wat u mij verteld over uw voetproblemen wordt zorgvuldig in uw dossier verwerkt. Geen letter daarvan zal om welke reden dan ook aan derden worden doorgegeven. Die garantie geef ik u in ieder geval.